DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Da mobiltelefonen for alvor begyndte at slå igennem i den brede befolkning for omkring tyve år siden, var det meget begrænset hvad mulighederne var. Man kunne tale i den, hvilket var en bekostelig affære, man kunne også sende en SMS, hvilket kostede omkring 3 kroner. Lidt senere kom der også muligheden for WAP, hvilket mildest talt aldrig rigtig slog igennem.

Nu til dags er en mobiltelefon ikke en mobiltelefon, men en smartphone, der kan en lang række forskellige ting. Det er med andre ord ikke en telefon men en computer vi går rundt med i lommen. Det afspejler sig også i den måde vi bruger vores telefoner på i hverdagen.

Film, musik og avis i et 

Langt de fleste af os bruger vores smartphones til at høre musik på, mange af os ser også lige et afsnit af vores yndlingsserie på HBO, når vi alligevel lige sidder i toget, metroen eller noget andet. Vi kan også læse magasiner og aviser direkte på vores telefoner, hvor skærmene bliver større og større.

Et af de teleselskaber der virkelig har fået øjnene op for os danskeres forbrug på vores smartphones er Telmore, der har samlet en lang række tjenester samlet i deres abonnement. Du læse alt om Telmore Play her, men kort sagt så får man både underholdning form af billeder med HBO, TV2 Play og C-More Play  og musik med Telmore Musik sammen med adgang til magasiner og bøger med Flip og lignende.

Vi vil have adgang til alle former for underholdning på vores smartphones, og derfor har Telmore ramt plet med deres Play abonnement, og det er derfor heller ikke overraskende, at der er flere og flere af konkurrenterne også er begyndt at tilbyde ekstra tjenester, der skal gøre det med attraktivt at vælge deres abonnement frem de andre selskabers.