DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Tid er penge, så hvis I gerne vil spare penge i jeres virksomhed, så kan det være en god idé at spare på jeres medarbejders tid til registrering, så de kan bruge deres tid på noget andet. Når din medarbejder skal registrere tid, kørsel, udlæg eller andet, så tager det alt sammen tid. Tid som man kunne have brugt på noget andet. Så hvorfor ikke gøre dette mere effektivt?

Hvordan?

EasyProjects har et timeregistreringssystem, som netop kan registrere både tid, kørsel og udlæg. Systemet virker både på computer, tablet samt iPhone og Android via en app, som både virker offline og online. Udover at systemet kan bruges til at registrere ovenstående, så kan det også bruges til at registrere fravær og løn.

Ferie- og fraværsstyring

I kan bruge dette for at medarbejderen har et overblik over egne sygedage samt hvor meget ferie, der er til gode. Medarbejderen kan her også se, hvad der er afholdt af ferie, hvad der er planlagt at afholde og hvad der så er tilbage. Det betyder, at jeres personaleansvarlige sparer tid, da han/hun ikke længere skal bruge tid på at besvare utallige spørgsmål om, hvor meget ferie den enkelte medarbejder har til gode. Dette giver altså et bedre overblik både for medarbejderen og jer. I kan nemlig også bruge det til at få et samlet overblik over alles ferie, fravær og ferieforespørgsler, så der er bedre styr på dette.

Registrering af løn

Man kan også vælge at bruge tidsregistrering til udbetaling af løn. Her kan man bruge systemet til at få medarbejderen til at registrere, når de kommer og går. På den måde ved man hvilken løn de skal have udbetalt. EazyProject tilbyder altså også forskellige standard-integrationer til både løn- og økonomisystemer, så I sparer tid (og penge) på administrativt arbejde. Vil du gerne høre mere? Så kan du læse mere her.