DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er nok ikke den tvivl om, at den gadget der er vigtigst for flest mennesker er deres smarphone. Rent faktisk er smartphonen for længst blevet så udbredt og hvermandseje, at det efterhånden er de færreste, der vil kalde det for en gadget, ikke desto mindre er det, lige præcis hvad det er.

En smartphone er meget mere end end telefon, og selvom den naturligvis både kan ringe op og modtage opkald, så bruger langt de fleste den til meget andet, og i manges tilfælde er telefonopkald, det der bruges mindst tid på. Sms, Instagram, Facebook, Snapchat og almindelig browsing er for manges vedkommende er væsentlig større tidsrøver.

Fordi vores smartphones kan så meget som det er tilfældet, så er en telefon heller ikke bare en telefon, det er så meget mere end det. De store producenter som Samsung, HTC, Huawei og ikke mindst Apple, står i kø for at overhale hinanden med det nyeste teknologi og de nyeste features.

Der er ikke nogen tvivl om, at den største af dem alle (i hvert fald i den vestlige verden) er amerikanske Apple, der med deres iPhones i den grad sidder tungt på tronen over de mest populære smartphones.

Samsung vinder ofte tests – men bryder i brand

Selvom Apple er klart den mest populære model, og er den der ligger i flest danske lommer, så er det ofte konkurrenterne der vinder som værende de bedste.

 – Bedste pris Samsung mobil uden abonnement

En af de producenter der ofte vinder tests, men som ikke har samme popularitet er Sydkoreanske Samsung, der i mange år har været den største konkurrent mod Apple.

I år er der eksempelvis kommet en iPhone 7, men de fleste test peger alligevel på, at Samsung Galaxy Note 7 er en bedre model. Disse er dog mere eller mindre forstummet efter der har været flere tilfælde hvor, der er gået ild i netop den model.

Vælg iPhone

Så selvom modeller som Samsung nogen gange vinder tests lige når de kommer på markedet, så er det alligevel ofte iPhone, der er det bedste valg. Ikke mindst, hvis du i forvejen har Apple produkter som MacBook, iMac eller Apple TV, hvor produkterne taler samme sprog.

Apple’s iPhone har længe været den mest populære smartphone, og det er bestemt ikke uden grund. Det er ikke hver gang de kommer med en model, at de opfinder den dybe tallerken, men deres modeller er altså i top.

Derfor er vi heller ikke bange for at kalde iPhone for den bedste smartphone over en bred kam. Der kan være modeller ind imellem der er over, men alt i alt er der bare ikke nogen over eller i nærheden af iPhone.