DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er en grund til at fartbegrænsningerne er lavet som de er i Danmark, og vi skal selvfølgelig også bestræbe os efter at overholde disse grænser. Dette er dog lettere sagt end gjort. Mange vil også mene at man visse steder kan køre hurtigere end hvad skiltene siger. Dette får mange danskere til at køre for hurtigt, og mange af dem bevæger sig også op i en hastighed, hvor det er strafbart. Dette kan hurtigt blive meget dyrt, da det koster mere jo mere, man overskrider fartgrænsen. Desuden kan man få bøder og klip for en helt masse andre forseelser i trafikken. Disse bøder til bil og mc kørekort kan man læse mere om her. Men hvis man insisterer på at køre for stærkt, er der flere løsninger som kan hjælpe en med at undgå politiet og deres fartkontrol.

Køb en trafikalarm

Den mest high tech version og den som nok fungerer bedst, er nok de specielt udviklede trafikalarmer. Her er der tale om en lille elektronisk gadget som begynder at bimle, så snart den detektere, at man er på vej mod en fartkontrol. På den måde kan man i god tid sætte farten ned og derved undgå en dum bøde.

Få hjælp fra diverse sms – tjenester

Der har i længere tid været flere forskellige sms – tjenester, man har kunnet tilmelde sig. Disse tjenester sender en sms rundt lige så snart, de får nys om hvor, politiet stå klar med fartkontrol. Således kan man sørge for at køre under fartgrænsen de pågældende steder eller vælge en anden rute.

Download en af de mange apps

Der findes også flere apps som er sat i verden for at advare os om lovens lange arm og deres fartkontrol. Flere af disse apps er blevet udviklet af de selv samme som har de førnævnte sms – tjenester. På flere af dem har man muligheden for at se på et kort, hvor der er fartkontrol. Man skal dog være opmærksom på at disse apps ikke altid er helt præcise.