DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vi kan bruge vores mobil til at styre mange ting i vores liv. Kalender, aftaler, indkøbslister, temperaturen i vores hjem og nu også vores lys.

Inteligent lys

Der finder flere forskellige slagt inteligente pærer som kan fjernstyres via en app eller en særlig kontakt på væggen. Pærerne er næsten på størrelse med en almindelig pærer, men har indbygger lidt elektronik, så de er tilkoblet hjemmets wifi via en såkaldt bridge.

Det giver uanede mulighder for at lave stemninger i stuen, på værelserne, køkkenet eller et hvilket som helst rum du ønsker det. Pærerne fås enten i almindelig hvid/gul eller som forskellige farver. Det giver mulighed at kunne ændre lysstyrken eller farven med blot et enkelt tryk. Hvis du f.eks. har brug for en masse kraftig lys til at vågne på eller til at arbejde i, ja så laver du f.eks. en setting som hedder “Stærkt lys” og så laver du måske en mere afdæmpet og orange belysning med titlen “Aften stemning”. Du kan også lave en helt low key til når du ser tv. Mulighederne er mange og når der skal være fest kan du koble pærerne til din telefons musik-app og få gang i det vildeste diskolys, som automatisk følger musikken.

Lampen skal matche pæren

Pærerne er om sagt ikke meget større end en almindelig pærer, men er godt tung og som andre pærer, så er de ikke specielt kønne.  Det siger sig selv at det ikke giver mening at have et flot lys, hvis man har grimme lamper. Når man skifter farve i rummet lægger man pludselig meget mærke til hvor lyset kommer fra, så den skal naturligvis en flot lampe til at matche de dyrere pære. De klassiske flowerpots fra Verpan er et oplagt valg eftersom pæren er helt skjult i disse smukke designklassikere. De fås i et væld af farver, så der er helt sikkert en der passer perfekt til dit hjem.