DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Ikke kun har restauranter en indbygget cateringafdeling i deres kundegrundlag, men de har også alle ressourcerne – mad, udstyr, personale – til catering potentielle store og små begivenheder. Restaurant catering giver dig en chance for at øge dit salg og din kundebase. Folk elsker allerede din mad, så hvorfor ikke drage fordel af det og tilbyde catering tjenester også? For at komme i gang skal du følge denne hurtige vejledning til restaurant catering. Du kan bruge LeMenu til at finde restauranter nær dig, som tilbyder catering til fester el.lign.

Fire regler

Der er fire grundlæggende regler, som enhver restaurant skal følge, når man tilbyder cateringtjenester. De omfatter:

  1. Organisation

  2. Antal medarbejdere

  3. Tidsbegrænsninger

  4. Minimum antal gæster

Den daglige drift af enhver restaurant kræver en enorm mængde organisatorisk dygtighed. Det samme gør catering. Du forbereder og serverer et stort antal måltider ad gangen og orkestrerer andre aspekter af funktionen, såsom at hælde champagnetost, skære kage og servere og føre tilsyn med baren. At kræve en endelig medarbejderantal, indstille faste tidsbegrænsninger og kræve et minimum antal gæster vil sikre, at du tjener fortjeneste på hvert cateringjob.

De grundlæggende værdier i restaurant catering

Det grundlæggende ved restauranter catering inkluderer en oversigt over, hvad udstyr der er nødvendigt for at imødekomme både store og små fester, hvor meget personale der er behov for, hvilke typer af fester, restauranter typisk har til rådighed, samt hvordan man kan gå i gang med at skrive og planlægge cateringmenuer. Både lokal og ikke-lokal forplejning er blevet mere og mere almindeligt for mange restauranter. Restauranter med private spisestuer og banketfaciliteter kan øge salget ved catering til private fester og store funktioner såsom bryllupper, feriefester og forretningskonferencer. Lokaliseret catering er et andet område i restaurantbranchen, der fortsætter med at vokse.