DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Et opfrisket sexliv

Sex er meget personligt og noget som vi nyder med vores partner. Det er ikke noget som vi snakker højt om eller beskriver hvordan vi har sex. Derfor kan det nogle gange godt være et lidt ømt punkt at snakke om, selv med din partner. Men hvis sexlivet har brug for at blive frisket op, kan det gøres på mange forskellige måder. Du behøves ikke at spørge nogle om hvordan, du kan bare læse med i indlægget her og find ad af hvordan du kan friske sexlivet lidt op. Det gode råd til at friske sex lid mere op, er sexlegetøj. Tænk over det, der findes meget sexlegetøj, som kan stimulere på måder, som de fleste ikke har prøvet før.

Anal stimulation

Det er en god mulighed for at eksperimentere lidt og bare det alene kan være med til at gøre det mere spændene. Mange tænder faktisk på anal erotisk leg, både kvinder og mænd. Det kan give en nydelse, som du måske ikke har oplevet under sex før. Derfor ville det være oplag at prøve anal  sexlegetøj. Til dette kan man købe en Aphrodisia Pump N Play, en oppustelig Buttplug. Denne sexgadget kan give fylde i bag udgangen og den kan pumpes op med hånden, hvis der ønskes mere fyld. Når du skal have luften ud igen, sidder der en ventil, som du kan klemme sammen, så alt luften flyver ud af pumpen.

Hver ikke bange

Eksperimenter dig frem med forskelligt slags sexlegetøj, for at finde det, som passer dig og din partner bedst. Hver ikke bange for at prøve nogle ting af, det kunne være at I kunne lide dem. Hele processen i sig selv vil være en oplevelse, hvor i kommer tættere på hindanen og finder jeres grænser, for hvad i kan lide og ikke kan lide. Det er det bedste råd, som findes til at gøre sexlivet mere spændene og for at friske det lidt op.