DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Løb er blandt de absolut mest populære motionsformer i Danmark, og det er da heller ikke så underligt. Man behøver ikke være medlem af et fitnesscenter, for at kunne dyrke løb. Man kan gøre det når det passer ind i ens skema. I disse corona tider, er det også en af de eneste former for motion, der kan lade sig gøre sammen med cykling. Så hvis du ikke allerede er i gang, så kan det være at det var på høje tide.

Så lidt kræver det at komme i gang

Hvis du ellers dyrker bare en lille smule motion, så har du allerede tøjet klar. Decideret løbetøj, der er svedabsorberede osv kan være en god ide, men det er på ingen altafgørende for at komme i gang. Det kan altid komme senere år, hvis du bliver bidt af det.

En ting der dog er god at investere i, er et par løbesko. Som du kan se her, så findes der et utal af forskellige løbesko, og de findes i alle prisklasser. Det er ikke nødvendigt at spendere mange tusinde kroner til at begynde med. Omvendt skal du heller ikke købe dårlige sko. Et par gode begyndersko kan købes for mellem 500-700 kroner på tilbud. Den store forskel kommer først når der kommer flere kilometer på dine ture.

Apps hjælper dig

At løbe handler i høj grad også om motivation. Motivation til at komme ud, og motivation til lige at løbe den kilometer mere. Her kan der være god hjælpe at hente i at bruge en af de mange fitnessapps, der er på markedet. Den mest udbredte er uden tvivl Endomondo. Her kan man tracke sine løb, og man kan få besked om tider i ørene, mens man løber.

Mange kan godt lide at konkurrere mod sig selv. Så hvis man kan se, at man var 18 minutter om at løbe 3 kilometer for 4 dage siden, så vil man gerne under 18 minutter næste gang. Denne form for gamification af sit løb, kan gøre utrolig meget for motivationen.