DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Julen er lige om hjørnet, og det betyder, at det er ved at være tid til at lægge hjernen i blød. For med jul kommer julefrokoster, og med julefrokoster kommer pakkeleg. Er det ikke på tide i år at peppe gamet en smule op og give nogle ordentlige gaver til pakkelegen? Her får du et par bud på, hvilke gadgets der med garanti kommer til at hitte, næste gang du skal lege pakkeleg.

En computermus

mus

En lækker computermus er aldrig af vejen. Hvorfor ikke putte en flot computermus i gavepuljen? Det vil med garanti tage kegler, og du vil være den glade giver af den bedste gave til årets pakkeleg. Hvad venter du på? Sæt igang.

En drone

drone

Okay, hvor fedt kunne det ikke lige være at få en drone i pakkeleg? Det ville være virkelig fedt for den, der får den. Det kan være, at du har en gammel drone liggende, som du kan smide i puljen. Måske har du selv fået en ny? Uanset, hvad grunden er, så vil det være en generøs og fed gave.

En legetøjspistol

pistol

Det her er noget, der virkelig kan gå hen og gøre aftenen bedre. Pak en legetøjspistol ind og overrask den heldige modtager. Det kan være, at festen udvikler sig til en regulær omgang cowboys og indianere efterfølgende. Det er ikke til at sige, men kunne det ikke være sjovt, hvis den gjorde? En pistol er altid et sjovt og utraditionelt indslag.

Ølpong-spil

beer-pong

Hvor sjovt er beerpong ikke lige? Det er virkelig sjovt, og du kan med garanti ikke finde en gave, som hele selskabet vil blive lige så glade for, som et godt spil beerpong. Det er den perfekte gave til julefrokosten, og der er én ting, der er helt sikkert – du vil selv få glæde af det. Og er de bedste gaver ikke dem, man selv får glæde af på den ene eller anden måde? Det er der vist bred enighed om.

God fornøjelse!