DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Få motoriserede gardiner til dit hjem. Det er slet ikke så omfattende en installation som man umiddelbart tror, men til gengæld en rigtig lækker feature. gardiner med motor findes både med el-installation eller med batterier. I dette ind fortæller vi om hvordan du nemt og enkelt kommer i gang med motoriserede gardiner, og udnytter denne fede gadgets.

Gardiner med motor fås som nævnt med en batteridrevet motor, som mange vælger at benytte hvis i allerede har en eksisterende løsning. Hvis du er i gang med en større ombygning, anbefaler vi du trækker et elkabel til dine gardiner, så du altid har muligheden for at tilslutte dem strøm. Hvis du ikke har mulighed for det, er det den batteridrevet løsning som er den smarteste løsning. Som løsningen antyder er motoren drevet af batterier og der er derfor ikke nødvendigt at trække ledninger mellem strømkilden og gardinet. Med et motoriseret gardin på batterier har du en fjernbetjening som kan styre op til fire gardiner. De kan betjenes enkeltvis eller på samme tid. Ligeledes kan du programmere dine gardiner til at de hver morgen kl 7 skal trække fra og igen trække for hver aften kl 20 eksempelvis. En af de helt store er at du slipper for at have gardinsnore hængende, så legeglade børn undgår at at komme i nærheden af dem. Ofte kan snorene blive viklet rundt om barnets hals og det kan ende utrolig galt. du kan trygt og roligt slappe af, uden at være bekymret for om dine børn sidder fast i gardinerne.

Køb dine gardiner online

En fordel er at købe gardiner med motor online på uniggardin.no og få den leveret direkte til døren. Det er ligeledes også muligt at få dem til at levere en samlet løsning hvor de ikke forlader huset inden gardinerne og motoren er sat op.