DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er et problem, når man skal på ferie, og skal have kæledyret passet. Ofte ender det med at blive i et pensionat, hvor man kan aflevere kæledyret. Ikke just noget, der virker lokkende for de fleste dyrejere — og det er faktisk et scenarie, der let kan undgås. Med en foderautomat kan du nemlig fodre din hund, kat, kanin eller ethvert andet kæledyr direkte fra din smartphone.

Du kan fodre hunden direkte fra mobilen

Der findes efterhånden gadgets i alverdens afskygninger, og der kommer hele tiden flere til. Det nyeste skud på stammen er den smartphone-styrede foderautomat, der gør det muligt at fodre sit husdyr. Også selvom man ikke er hjemme.

Det er en god idé, hvis du eksempelvis skal på weekendtur eller noget i den stil. Her behøver du ikke at bede naboen om at komme og hjælpe med at fodre, hvis du har en foderautomat. Dog er det vigtigt at huske på, at din hund stadig har brug for omsorg og kontakt med mennesker. Derfor kan det måske være en god idé at bede nogen, du kender, om lige at kigge forbi, så dyret ikke skal føle sig helt alene.

Lad dyret dosere selv

I nogle automater findes der en indbygget funktion, der gør det muligt for dyret selv at dosere sig mad. De skal blot bevæge sig en smule foran sensoren, og der vil blive serveret. Funktionerne kan også indstilles, så dyret skal gennemføre et spil, førend det kan få mad — eksempelvis ved at en laserstråle rammer gulvet, og giver dyret mulighed for at hoppe rundt efter den.

Husk at give din hund noget ordentligt hundefoder, hvis du skal være væk længere tid ad gangen. Noget, der smager godt og måske lige er lidt mere lækkert. Og husk; det er altid en god idé at aftale med nogen, at de kommer forbi og hjælper til at lufte dit dyr.