DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Sommeren står for døren, og danskerne er allerede nu i færd med at forberede de lyse aftener i haven, de hyggelige dage i parker og de mange timer udendørs. Vi har samlet tre bud på, hvad der i år bliver sommerens store gadget succeser.

Droner, droner og atter droner

Over de danske sommerhaver vil lyde en ganske let summen, og fuglene vil virke mere adrætte og større – og det er nok fordi, det i virkeligheden er droner, du kigger på. Danskerne har for alvor tager dronerne til sig, og selvom lovgivningen omkring hvor og hvornår du må flyve med dit eget lille, så er det et legetøj for store og små, som kun vil blive mere og mere populært.

Nem og billig badeferie lige i baghaven

En sikker opskrift på den perfekte sommer? En pool i baghaven er formentlig svaret. Og det vil blive den helt store succes i år, da danskerne efterspørger nye og smarte gadgets til haven. Solceller, automatisk vanding, selvstyrende drivhuse og robotplæneklippere er alle en del af den digitale have, men noget så lavpraktisk som en svimmingpool, der kan pakkes væk, går aldrig af mode. Tidligere havde danskerne den nedgravede model kært, men de store energiudgifter, som relaterer sig til sådan en pool, og de omkostninger der er ved at holde den ved lige, har gennem årene afskrækket mange danskere fra at gå all in på havepool.

Dyrk din egen mad

Selvforsyning er tidens helt store dille. Vi skal tilbage til det autentiske og det nære, og det bliver ikke mere jordnært end at trække sin egen mad op af baghaven. Sommerens helt store gadget succes vil derfor være mikrodrivhuse med selvvanding.

Dansk Supermarked uddeler gratis små planter, når du handler og i byggemarkeder, finder du over alt gode tilbud på jord, frø og haveredskaber. Sommerens helt store succes bliver med andre ord, at få jord under neglene og knokle løs i haven, mens ungerne bader i familiens nye swimmingpool.

Rigtig god sommer