DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der findes mange måder, du kan slibe dit gulv på. Du kan vælge at gøre det selv, du kan vælge at hyre en professionel gulvsliber, men nu kan du faktisk også få en robot til det. Blandt andet har virksomheden Robosander Corp. lavet en avanceret én af slagsen. Den har alt det, en moderne robot skal have for at kunne slibe et gulv.

#1: Med robot-gulvsliberen får du mulighed for at få slebet dit gulv helt uden hårdt arbejde. Det er nemlig et utroligt krævende arbejde, hvor både koncentration og præcision kommer i spil. Samtidig er det et enormt monotont og trættende arbejde, som desuden kræver, at man skal ned på knæ, når man skal slibe, der hvor man ikke kan nå med slibemaskinen.

#2: Samtidig bliver arbejdet gjort meget hurtigere, hvilket helt bestemt er at foretrække, fordi det tager lang tid at slibe et gulv. Du behøver altså ikke at bruge tiden på andet end at indstille robotten til det rigtige program, inden den går i gang.

#3: Når du får en robot til at slibe dit gulv, behøver du desuden ikke at bruge tid på at lede efter en gulvsliber, der kan varetage arbejdet for dig. Det tager lang tid at finde en god gulvsliber, og det kan være svært at skelne skidt fra kanel.

#4: Der er ikke lige så stor sandsynlighed for, at der sker skade på gulvet, som hvis det er et menneske, der sliber. Er der forhindringer i vejen, opfanger robotten det selv, hvilket betyder, at den automatisk stopper, hvis der eksempelvis er et søm eller noget andet, der ikke må blive slebet.

Det eneste, du skal bekymre dig om, er at du skal efterbehandle gulvet, når robotstøvsugeren er færdig med at udøve sin magi. Det er nemlig vigtigt, at gulvet altid får en eller anden form for lak eller maling efterfølgende.