DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det kan være, at du er en haj til at strikke, eller det kan være at du overvejer at gå i gang med det, efter du har set den store strikkedyst på TV. Der er noget tilfredsstillende ved at lave ting i hånden og så kunne sidde og se på resultatet efterfølgende.

Skal du strikke meget, og er du typen der gerne vil strikke en lækker trøje til manden, kæresten, børnene, børnebørnene eller noget helt femte, så ved du dog også, at uanset hvor dygtig du er, så tager den slags en del tid, og det kan være svært at nå alt det man gerne vil inden for rimelighedens grænser.

Invester i en strikkemaskine

Til dig der virkelig gerne vil have noget fra hånden, kan det derfor være en god ide at investere i en strikkemaskine, der kan lave alt det tunge arbejde for dig, så det du skal koncentrere dig mest om, er at finde på, hvad der skal strikkes, og sørge for at have nok strikkegarn på lager.

Nogen vil naturligvis påstå at en del af charmen ved at strikke forsvinder, hvis man ikke sidder med pindene mellem hænderne, ikke desto mindre er der flere og flere der investerer i strikkemaskiner.

Som du kan se i videoen her, så kræver det et lidt andet håndværk at benytte en strikkemaskine, end det gør at sidde og strikke på traditionel vis

Strikkemaskiner kan dog også være en særdeles dyr affære og koste alt mellem 6000 og ti gange så meget. Ofte kan man dog finde dem brugte til lang mindre.