DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Dit soveværelse skal gerne være et sted, hvor du føler dig godt tilpas. Det er det sted, hvor du skal kunne slappe af og opholde dig i mange timer ad gangen. Du kan komme til at føle dig bedre tilpas, hvis du får det gjort mere personligt. Men hvordan gør du lige det?

Bland nyt og gammelt

Generelt er det sådan, at lidt ældre ting kan give noget personlighed og sjæl til et rum. Det er ikke nødvendigvis sådan, at et hjem kun med nye ting er upersonligt, men hvis du savner personlighed i din indretning, kan det i hvert fald hjælpe at tilføje nogle lidt ældre ting og sager. Det kan du finde ved at kigge i genbrugsforretninger eller købe brugte ting over nettet. Du kan finde rigtig mange fine ting, som kan pynte ind imellem dine nye ting. Når du kombinerer nyt og gammelt, kan det virkelig blive godt.

Hæng billeder og plakater på væggene

Når der kommer noget på dine vægge, sker der helt automatisk det, at det bliver lidt mere hyggeligt. Samtidig med det kan du igennem billeder og plakater udtrykke dig. Det bliver automatisk mere personligt, fordi du selvfølgelig går efter nogle billeder og plakater, der falder lige i din smag. Hvis rummet består af fire hel hvide, tomme vægge, kan det godt virke meget kedeligt. Derfor pynter det rigtig fint med nogle ting på væggene. Det kan du finde masser af hos Wallshop.dk.

Få mere farve ind i din indretning

Et rum helt uden nogle farver kan godt komme til at virke meget upersonligt. Du kan altid selv bestemme mængden af farve på dit soveværelse, men i hvert fald vil en smule farve kunne give lidt kant. Køb nogle farverige vaser, nips, sengetøj, gardiner el.lign. Så længe det er farver du godt kan lide, skal det nok fungere rigtig godt.