DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Alle der spiller eller har spillet computer ved, at noget af det allervigtigste er komfort. Hvis ikke komforten er god, så er spilleoplevelsen heller ikke god på den lange bane. Derfor er der nogle ting, der bare skal være i orden, når man gamer.

Det skal du huske

Noget af det vigtigste er stolen. Når man vælger sin gamerstol, så skal man gøre det med omhu. Man skal vælge en stol, der passer til ens størrelse, da man med al sandsynlighed kommer til at bruge enormt mange timer i sædet. Vælg en stol der har armlæn. Det er altid rart at kunne hvile sine arme, når man tager sig en kort pause.

En anden ting man skal huske, når man snakker komfort, er skrivebordet. Det nytter ikke noget, hvis ens gamerstol ikke passer til kontorbordet. Naturligvis kan stolen justeres i højden, men stolen skal også passe i forhold til benlængden. Der findes ikke noget værre end at sidde og ikke kunne nå jorden med fødderne.
Det er derfor en god idé, hvis man tager sig god tid, når man skal investere i et bord, der skal bruges til gaming. De fleste gamere vil også gerne have et ”clean” skrivebord, hvor alle ledninger ikke er synlige. Hertil kan kabelskinner være en fremragende investering. Så husk kabelskinner.

Vælg en stol med pude

De fleste stole har både en justerbar nakke- og lændepude. Disse tilføjelser gør det langt mere komfortabelt at sidde stolen.
Hvad enten man anser stolen som en gadget eller som gear, så er det en nødvendighed for enhver seriøs gamer. Stolen er et sted, man ikke må spare – måske ikke på højde med grafikkort, men stolen gør, at du kan holde til at spille i længere perioder af gangen.

Har du læst indlægget her og tænker, at du skal ud og have den næste gadget til din egen gaming? Så kan du se et stort udvalg og finde lige den gamerstol, du skal bruge her.