DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det kan være en udfordring at blive forældre, og det kan tage pusten fra selv de største overskudsmennesker. Hverdagen kommer til at ændre sig, du får ikke nok søvn, og det kan være svært at holde ud. Der findes heldigvis en lang række gadgets og apps, der kan hjælpe nybagte forældre med at komme lettere igennem den første tid. Se dem her.

Nabby — Babyalarm

Nabby er en danskdesignet babyalarm, der kan lægges ved barnets side. Den har en tilhørende app, som lader jer vide, når barnet har brug for jeres omsorg eller opmærksomhed.

Her er tale om en moderne babyalarm, som har manglet på markedet i en del år. Den kombinerer din smartphone med en smart babyalarm, så du slipper for det gamle, oldschool walkie talkie-system, der har været brugt i årevis.

Og hvad endnu smartere er, at du sagtens kan høre musik, podcast eller radio i hovedtelefoner fra din mobil eller tablet, selvom dit barn sover. App’en afbryder nemlig automatisk, hvis der er behov for det.

Alarmen koster omkring 1000 kr., og den kan købes hos NatureBaby.dk.

Reshopper — App

Reshopper er en app, hvor du kan købe ting, folk har til salg. Det lyder måske som Den Blå Avis eller Gul & Gratis — og det er det også. Den eneste forskel er, at denne app udelukkende henvender sig til forældre, der sælger brugte børneting. Du kan søge efter ting i dit lokalområde eller det område, du befinder dig i. Det er smart, fordi der ikke er andet, hvorfor det er hurtigere at anvende denne app.

Fås hos App Store og Google Play.

Sound Sleeper — App

Denne app er fantastisk, hvis du har problemer med at få dit barn til at sove. Det er videnskabeligt bevist, at monotone lyde har en beroligende effekt. Dette gælder især til mindre børn. Der er mange apps på markedet, der kan dette.

Du kan hente Sound Sleeper gratis i App Store eller Google Play.