DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Printere er lige som meget andet elektronik blevet billigere og billigere, samtidig med at kvaliteten over en bred kam er blevet bedre og bedre. Så ikke nok med at vi skal betale mindre for vores elektronik (hvis vi ser bort fra Apple), så får vi altså også mere for pengene.

Printere er som nævnt ingen undtagelse, og her er der sket en kæmpe udvikling, hvor man kan få virkelig gode printere for ganske få penge. Vores samfund bliver mere og mere papirløst, og der er meget der klares via mail osv, hvilket måske har mindsket behovet for at printe, men forsvundet er det bestemt ikke.

En ting der virkelig har vundet frem, er fotoprintere, da de er kommet ned i en prisklasse, hvor alle kan være, selv når kvaliteten er i top. Prisen på blækpatroner til HP, Canon, Lexmark og de andre mærker er samtidig også dalet, hvilket har gjort det til en god forretning for forbrugerne at printe deres billeder.

Skal man have lavet mange billeder, er det naturligvis stadig billigst, at få dem fremkaldt hos professionelle, men hvis man bare lige skal have et par stykker printet, er det god forretning at gøre det selv, da man slipper for opstartsgebyr osv.

Test af fotoprinternere

Når man skal købe en fotoprinter, er det dog lidt af en jungle, da udvalget er enormt, og det kan være svære at vide, hvad der er, man skal kigge efter, når man skal vælge hvilken.

Hewlett Packard har altså haft en speciel stjerne inden for fotoprintere, men hvis man kigger på denne test, som Ekstra Bladet har lavet, så er det altså en Epson, man skal gå efter i øjeblikket. Den vinder nemlig som bedst i testen, men det er en Canon, der vinder som bedste køb.