DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis du ryger på e-cigaret, er der gode nyheder; forskning har nu slået fast, at dem, der ryger e-cigaretter, har færre giftige og kræftfremkaldende stoffer end de personer, der ryger almindelige cigaretter. Det er dog ikke ensbetydende ned, at det er uskadelige at dampe.

Samtidig skal det understreges, at de langsigtede konsekvenser ved at dampe på en e-cigaret eller vaporizer, som de også kaldes, fordi de ikke har eksisteret længe nok.

 

Hvad er en e-cigaret?

Har du endnu ikke hørt om e-cigaretter, eller undrer du dig over, hvad det er, så er du ikke den eneste. En e-cigaret er en elektronisk cigaret, som navnet antyder. Forskellen er, at du ikke indhalerer røg men damp, når du ryger på den. Derfor kaldes at dampe.

I selve e-cigaretten er der en beholder til e-væske, en brænder og et batteri. Når du holder en knap inde, tænder du brænderen, så du har mulighed for at indhalere dampen.

Hvor kan du købe e-cigaretter?

Der findes mange butikker, hvor det er muligt at købe e-cigaretter. Både fysisk og på nettet. En af dem, der sælger e-cigaretterne, er Vape4You. Her kan du også købe e-væske, der skal bruges, hvis du vil ryge på e-cigaret.

Et effektivt middel mod cigaretter

Hvis du er træt af ryge almindelige cigaretter eller blot gerne vil finde en måde at stoppe på, så er e-cigaretter en god løsning. Her har du nemlig mulighed for at erstatte cigaretterne med noget, der minder om. Herefter kan du gradvist begynde at købe væske med mindre og mindre nikotinindhold, indtil du til sidst ikke længere er afhængig af det længere.

Det er smart, men du skal huske på, at du aldrig må anvende e-cigaretter som en erstatning for almindelig tobak. Du skal blot bruge det som et supplement i dit rygestop. Og bemærk desuden, at den undersøgelse, der har påvist, at det er sundere at ryge e-cigaretter, omhandler personer, der udelukkende damper – og altså slet ikke ryger.

EFTERLAD ET SVAR