DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er knald på udviklingen i disse år — og den udvikling kommer kun til at gå endnu stærkere, selvom det skulle menes, at udviklingen overgår fantasien efterhånden. Selvkørende biler, papirstynde fjernsyn du kan rulle sammen og hænge op på væggen samt meget, meget mere. Så hvad skal vi egentlig regne med at komme til at se mere til i fremtiden?

Robotter

Meget tyder på, at robotter kommer til at dominere fremtidens arbejdsmarked. En udvikling som nogle mener er skræmmende, men som på et eller andet tidspunkt bliver en realitet. Der er dog stadig tvivl om, hvornår dette kommer til at ske.

Selvkørende biler

De selvkørende biler er allerede på markedet. Tesla er den fabrikant, der har størst succes med de selvkørende biler, der dog stadig er forbeholdt den velhavende del af samfundet. Noget tyder dog på, at det kommer til at ændre sig over de næste par år, hvor selvkørende el-biler kommer til at være langt mere dominerende i gadebilledet, end det er tilfældet i dag.

Virtual Reality

‘Virtual Reality’ er også en teknologi, der sådan set allerede er på gaden, og den fungerer som udgangspunkt godt. Der er dog langt mere potentiale i det, end det vi har set indtil nu. Derfor er der altså ingen grund til at tro, at ‘Virtual Reality’ er en døgnflue, der ikke er kommet for at blive.

Smartwatch

Der er ingen grund til at tro, at smartwatches kommer til at overtage tronen fra smartphonen, når det kommer til mobile enheder. Dog vil det være noget, vi kommer itl at se meget mere til i fremtiden, og derfor vil det også være en tendens, der ikke bare trækker sig tilbage igen, som vi har set med mange flere af denne slags gadgets.

Er du interesseret i at vide mere om, hvilke gadgets der kommer til at definere den fremtiden, som du selv bliver en del af, så kan du læse alt om fremtidens smartphone og mobilteknologi her.