DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Bruger du ægløsningstest til at finde ud af hvornår du har ægløsning?

Hvis du gør eller har tænkt dig at gøre i fremtiden, så er det vigtigt at sørge for at du bruger testene korrekt. Her er svar på de mest almindelige spørgsmål om digital ægløsningstest.

Hvad er en ægløsningstest?

En ægløsningstest er en test, der registrerer tilstedeværelsen og koncentrationen af luteiniserende hormon (LH) i din urin. Ca. 12 – 36 timer før ægløsning er der en lille stigning i LH niveauer. (Tiden fra begyndelsen af LH-stigningen og ægløsningen varierer fra kvinde til kvinde.) LH- stigningen sender en besked til dine æggestokke, at det er på tide at frigive et æg: ægløsning! Når du får en positiv ægløsningstest, betyder det, at ægløsning nu er undervejs.

Hvor hurtigt efter en positiv ægløsning test vil jeg få ægløsning?

De fleste kvinder får ægløsning mellem 12 – 36 timer efter den første positive ægløsningstest. Da LH-stigningen til tider kan vare i løbet af en dag eller to, kan man testes hver dag – eller endda to gange om dagen, – en gang om morgenen og en gang om eftermiddagen.

Hvad er den helt rigtige måde at tage en ægløsningstest på?

Følg instruktionerne på pakken – forskellige mærker af tests har forskellige instruktioner.

Drik ikke alt for store væsker før du tester.

Undgå at urinere i mindst fire timer før testning.

Hvornår i min cyklus skal jeg begynde at teste?

Det afhænger af hvilken type test du bruger. Visse typer digitale LH-tests virker ved at måle ændringer i hormonniveauer fra din personlige nullinje. For at kunne bruge disse digitale tests korrekt, skal du begynde at teste, før din LH-stigning begynder. Følg anvisningerne på indlægssedlen for at bestemme hvilken dag i din cyklus, afhængigt af din gennemsnitlige cykellængde, for at starte testningen.

Her fra altomgadgets.net ønsker vi dig alt mulig held og lykke med projektet