DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Fidget spinners er den helt store modedille lige for tiden. Det er der en grund til; den virker nemlig afstressende. Se her, hvor den kan købes i Danmark — og hvorfor du burde købe den.

Stress, rastløshed og koncentrationsbesvær er allesammen problemstillinger, der påvirker rigtig mange danskeres dagligdag. Det kan være enormt ødelæggende for livskvaliteten, men med de nye fidget spinners på markedet, kan du nemt komme problemerne til livs.

Men hvad er en fidget spinner egentlig? Det er en lille dims (eller fidget, som det hedder på engelsk) med en fast akse i midten, du kan holde med to fingre. Brug de andre fingre til at spinne den rundt.

De fås i mange forskellige varianter, hvilket betyder, at du har mulighed for få en, der passer til lige præcis dit behov.

Hvor kan fidget spinners købes henne?

Der findes mange steder, du kan købe fidget spinners. Blandt andet i Kina. Det kræver dog, at du har tålmodighed til at vente på, at de bliver sendt til Danmark, hvilket godt kan tage lang tid.

Er du ikke interesseret i at vente, sælger kan du købe din fidget spinner i Danmark hos Manillo. Det er en fin løsning, som generelt er bedre, hvis du ikke er interesseret i at vente på en fidget spinner.

Oprindeligt udviklet til personer med ADHD

Oprindeligt blev fidget spinneren udviklet til personer, der døjer med ADHD, for at give dem en mulighed for at stresse af og holde koncentrationen. Det har dog vist sig, at det langt fra udelukkende er personer, der lider af ADHD, der har godt af en fidget spinner. Den egner sig nemlig også til personer, der ikke har ADHD.

Især til forelæsninger eller generelle skoletimer er det en rigtig god løsning med en fidget spinner, der kan bruges til at holde koncentrationen, uden det forstyrrer de andre personer, der er i det rum, du befinder dig i.