DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vi er uden tvivl rigtig mange, der går rundt og godt kunne tænke os at kunne nogle flere sprog. Der er ikke meget, der er federe, når man er på ferie, inden at kunne have en lille samtale med de lokale og gebærde sig på det lokale sprog, om det er er italiensk, spansk, fransk eller noget helt fjerde. Desuden er det langt fra i alle lande, at de taler engelsk, hvis du kommer lidt udenfor hotelområderne.

Der findes mange måder at lære nye sprog, de bedste er naturligvis decideret undervisning på sprogcentre som vi kender fra IA Sprog i her i landet, hvor man kan lære dansk og ikke mindst udenlandsophold, og man kommer næppe til at mestre et sprog uden at have boet i landet.

Apps kan hjælpe

Der findes dog også en del apps, der kan hjælpe dig med at komme i gang, og lære de mest basale ting, inden du måske tager næste skridt.

En af de mest populære apps på markedet er Duolingo, der er en meget enkel app, hvor man kan lære lidt gloser og en masse ord. Det er ikke en app, man bliver et sprogets mester af, men man kan sagtens bruge den til at komme i gang. Det er verdens mest udbredte app.

IMG_3127
Screenshop fra app

Selv hævder Duolingo ikke overraskende, at app’en i sig selv er nok, og at man kan gå fra mere eller mindre ingen kundskaber og til noget der svarer til et dansk 10-tal i et fremmedsprog, men man kommer dog nok ikke uden om, at det er en god ide at supplere med rigtig undervisning, hvis man virkelig vil gøre alvor af det.

Hvis du er blevet tændt på ideen om at lære sprog i toget, bussen eller hvor du nu befinder dig mest, så kan du læse mere om Duolingo på deres hjemmeside af samme navn.