DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Mobilen er blevet en af de vigtigste ting, som vi altid har i nærheden af os. Om vi er hjemme, på jobbet eller i bilen er telefonen altid inde for rækkevidde. Mange unge mennesker er blevet helt afhængig af telefonen. Når vi nu bruger telefonen så meget som vi gør, er det også vigtigt at vi er opdateret på den nyeste teknologi. Læs med her, og få et tip eller to til til at købe den rigtige telefon til den rette pris.

Før i tiden reklamerede mange teleselskaber med telefoner til 1 kr. I dag er det faktisk muligt at købe en telefon helt uden at tage en krone op af lommen. Mange teleselskaber tilbyder fordelsagtige afdragsordninger, helt uden renter eller gebyr. Den mulighed har de lidt mindre selskaber ikke, dog kan et lavprisselskab som fullrate tilbyde lidt lavere priser, da de ikke har omkostninger til f.eks. fysiske butikker. Fullrate reklamre også med gode tilbud på mobiler og abonnementer, men nogen gange kan du altså være heldig at få endnu bedre tilbud, hvis du tager direkte kontakt til kundeservice. Kundeservice og priser på mobilabonnement ved Fullrate, kan variere alt afhængigt af hvilken telefon du ønsker at købe. Men ofte er det lidt mere at hente ved at ringe til dem direkte.

Gør op med dig selv, hvilket antal timer du har brug for.

Mange selskaber tilbyder diverse pakker, som inkludere data og antal timer. Nogen gange kan det det faktisk betale sig at vælge en større pakke end man egentligt har brug for. Når det købes ny telefon ved et teleselskab, er der altid lidt rabat til telefonen. Jo større abonnement du vælger, jo større tilskud er der til telefonen. Det vil sige at mindsteprisen efter 6 måneder kan være billigere eller det samme, på trods af at du altså får mere i pakken.