DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis du kender en mand, kender du højst sandsynligt også til problemet med at købe gave til ham – og måske har du endda fundet denne side i håb om at blive inspireret til den helt rigtig gadget. Vi har samlet et par ideer, og her skulle være noget for enhver.

Højtaler eller høretelefoner

Hvilke højtalere der skal stå i fælleshjemmet, er en af de helt store klassiske konflikter mellem par. Mens manden ofte vil have dem så store som muligt, er kvinder ofte mere til en lille fiks ting, der kan sige lidt, men som ellers ikke gør væsen af sig.

Heldigvis er højtalere blevet væsentligt bedre i de seneste år, så du kan meget nemmere finde en lille model, som også lever op til mandens kvalitetskrav – og det smarte ved at købe den selv, er, at du så selv kan bestemme størrelsen og udseendet.

Har I allerede højtalere, kan du overveje at købe et par høretelefoner – så behøver du heller ikke høre på musikken.

Popcornmaskine

Hvis I ikke allerede har en popcornmaskine, er det tid til at overveje at investere i en. For 500-600 kr. kan du få en maskine, der ligner dem i biograferne, men i bordstørrelse. Det vil uden tvivl vække glæde hos enhver, og det er tilmed en god lejlighed til selv at spise flere popcorn.

Whiskyglas

Kan han lide alkohol, og nyder han gerne en drink en gang imellem? Så skal du da købe et par lækre, eksklusive glas, som han kan nyde sin drink i. Med sådan en gave viser du samtidig, at du husker på og tænker over hans interesser, og han vil føle sig dobbelt så værdsat. Hvis der er plads i budgettet, kan du også give ham en god flaske med, som han kan gemme til en særlig anledning – eller bare nyde med det samme. Der er noget lækkert over at få en gave, der kan bruges, som den er, og han vil blive mindet om dagen, hver gang han ser flasken.