DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Pimp barnevogne op med fede gadgets

De fleste nybagte forældre har en barnevogn, som de tranportere deres kæreste ege i. Men en barnevogn i sig selv er måske lidt en kedelig ting for de moderne forældre. De har ikke de fedeste funktioner, men man skal bruge en barnevogn til turene med babyen. Men en barnevogn med fede gadgets, kan gøre barnevognen lidt mere nice. Der findes faktisk flere forskellige gadgets, som kan gøre barnevognen mere teknisk, selv om du ikke tror på det. Bered dig på at få en barnevogn, som er tidssvarende med den teknologi, vi bruger mest i dag.

Gadgets til alt

  • Du kan f.eks. udstyre din barnevogn med en smartphoneholder. Der er mange nybagte forældre, som bruger en smartphone til rigtig meget i dag og derfor bliver den også brugt flittigt. Men det er ikke praktisk at tage den op af sin lomme hele tiden i løbet af turen. Derfor kan du sætte den i holderen, så du har let adgang til den.
  • Hvis du er ude at gå tur med babyen sent om aftenen, hvor der er mørkt, så kan du købe nogle forlygter til barnevognen. De kan lyse vejen op, så du kan se hvor du går.
  • Selv hvis vi i Danmark rammer en rigtig vinter med meget sne og kulde, så er der også en løsning for at trave igennem sneen på stigen. Her kan der monteres ski på barnevognens forhjul, så de lettere gilder igennem sneen. Så er der ingen undskyldning, selv om vejret ikke er med én.

Kom igennem alt terræn

Alt dette kommer til at gøre barnevognsturen med babyen lidt sjovere og mere smart. Du kommer til at kunne klare alt terræn og vejr både morgen og aften. Bare fordi man går tur med sin baby i barnevognen, behøves man ikke at hoppe tilbage til en tid, hvor smartphonen ikke eksisterede.