DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

E-cigaretten er et af de nyeste midler til rygestop, der findes på markedet. Det er effektivt, fordi det simulerer den almindelige tobaksrøg. Derfor er e-cigarettens popularitet også stødt stigende, og flere og flere giver sig i kast med at dampe. Klik her, hvis du vil se et stort udvalg af e-cigaretter.

Du ryger ikke — du damper

Selvom e-cigaretten hedder cigaret, så er der i virkeligheden ikke meget cigaret over den. Du ryger nemlig ikke på en e-cigaret; du damper. Der er tvivl om, hvorvidt det er mere eller mindre skadeligt. Dog tyder den forskning, der indtil nu er foretaget, på, at det ikke er lige så skadeligt som almindelige cigaretter.

Der findes forskellige versioner af e-cigaretten, så først og fremmest skal du beslutte dig for, hvilken e-cigaret, du gerne vil have. Nogle er større end andre, og de kan holde længere. Andre er mindre, og de har plads til et mindre batteri, der ikke kan holde så længe.

Gør op med dig selv, om du vil have en e-cigaret, der er lille og kompakt nok til, at du kan have den i lommen, uden det er alt for besværligt, eller om du vil have en større version, der — i modsætning til den mindre — kan holde batteri længere, men ikke er lige så komfortabel at have i lommen.

Hvilken væske skal du have?

Du ryger som sagt ikke på en e-cigaret, men du damper derimod. Det er en fin løsning, men du skal være bevidst om, hvilket væske du vil anvende. Vil du gave noget væske, der smager godt, så kan du gå ind og lede efter et sted, hvor man kan få forskellige smage. Du kan også få det med forskellige niveau af nikotin, så hvis du gerne vil trappe lidt ned for din afhængighed, kan du vælge en version, hvor der ikke er så meget nikotin i.

EFTERLAD ET SVAR