DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Kaffen har eksisteret i rigtig mange år, men det er som om at kaffe bølgen er over landet, og diverse kaffebarer springer frem i hele landet. Det er blevet til en trend at man behandler kaffen på diverse måder, og bruger forskellige slags ristede bønner osv. Læs med her og få guiden til hvordan du kan brygge en rigtig god kaffe i dit eget hjem

Bønnen

Det kan være umuligt at finde rundt i diverse bønner, der findes et utal af forskellige slags, som er ristede på forskellige måder. Det kommer til at tage rigtig lang tid, hvis du skal sætte dig ind i hvad der er godt, samtidig med du pludselig skal have smagt en stor mængde forskellige kaffer. Derfor kunne det være smart bare at tage rundt til nogle af de forskellige nye kaffebarer, gå ind og spørge efter deres bedste bønner, udvælg dine favoritter og hvis de sælge bønnerne i baren er du ekstra heldig.

Maskinen

Det er vigtigt at du vælger en god kaffemaskine når du skal brygge den perfekte kop. Der er mange forskellige mærker, priser og modeller. Faktisk er det sådan, at kaffemaskine markedet har udvidet sig helt voldsomt på det seneste. Idag findes der maskiner der kan alle mulige underlige ting. Der er kaffemaskinen med vækkeur, kaffemaskinen der specialisere i at lave en slags kaffe fx espressoen. Der findes en kaffemaskine der kan gå online, som du kan styre fra dit wi-fi, det er jo egentligt ret smart at kunne ligge inde i sengen og “bestille” sin kaffe på en app, inden man står op og går i bad. I USA har de fx taget det skridtet videre, med kaffemaskinen der kan brygge en gin&tonic og øl. Der findes et hav af forskellige smarte effekter til kaffemaskinen. Det er et oplagt sted at udvide dit gadget arsenal. Det er også en god gave til kaffedrikkeren. Find din nye kaffemaskine her.