DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Før der var noget som hed mobiler og computer, gik man på restaurant, uden at man kunne læse anmeldelser, eller måske overhoved kunne finde stedet. Hvis man var heldig, kunne man læse en anmeldelse i den lokaleavis. I dag er du kun et klik fra, at kunne læse flere anmeldelser eller finde en pågældende restaurant i nærheden af dig. Vi giver dig her de 3 bedste applikationer, som du skal bruge, før du næste gang skal, eller overvejer at tage på restaurant.

App nummer 1: Madportalen

Madportalen er applikationen, som kan guide dig hen til de restauranter, som ligger i nærheden af dig. Du skal derfor bare åbne applikationen, og via din location kan applikationen finde steder til dig. Madportalen skal gøre det nemmere for dig, at finde relevante steder igennem kategori valgmuligheder i selve applikationen.

App nummer 2: Yelp

Yelp er en applikation, som har fokus på anmeldelser fra den almindelige borger. Her kan du læse anmeldelser på det sted, du overvejer at besøge. På applikationen er det ikke kun madsteder, som optræder. Det er også shopmuligheder, arrangementer og butikker som tilbyder materialer til hus og bolig. Yelp er applikationen for forbrugeren, som ønsker at læse andres anmeldelser og vurdering, før de besøger stedet selv.

App nummer 3: Trip Advisor

Som navnet passende fortæller, er Trip Advisor en applikation, som kan rådgive dig bedst muligt ud fra dine ønskede aktiviteter. På Trip Advisor kan du f.eks. vælge en by, hvor du der efter vil blive præsenteret for aktiviteter, som sker i byen du ønsker at besøge. På Trip Advisor har du også mulighed for at læse anmeldelser på f.eks. restauranter i Odense, det kunne være Oluf Bagers Gård, hvor der er givet en anmeldelse af restaurantens 9-retters menu fordelt på 3 madserveringer. Trip Advisor er en applikation som samler alle de relevante oplysninger du har brug for, hvis du f.eks. skal ud og rejse, og ønsker at have kendskab byens muligheder.